Fauteuils

In een huiskamer staat eigenlijk altijd een bank, tafel en eetkamerstoelen. Ook zijn er steeds meer mensen die een fauteuil in de kamer zetten. Het leuke van zo’n fauteuil is dat ze er in allerlei soorten en maten zijn. Ook is het leuk om een fauteuil als eyecatcher neer te zetten. Dit wil zeggen dat de stoel met een mooie opvallende stof of leer is bekleed om een leuk effect aan de kamer te geven. 
 

U kunt uw eigen fauteuil laten stofferen, maar u kunt ook een fauteuil 2e hands kopen bij een kringloopwinkel of op internet en deze laten stofferen. Ook al is de fauteuil helemaal kapot, wij maken hem weer als nieuw! Altijd al een mooie merk fauteuil willen hebben, koop hem goedkoop op internet en wij stofferen hem weer als nieuw dit scheelt vaak veel geld en u kunt uw eigen kleur en materiaal bepalen. 

Stoelen

Zijn uw eetkamerstoelen vies, zijn ze doorgezakt of bent u de stoffering gewoon zat. Hier is heel veel aan te doen. Veel mensen zijn van het weggooien tegenwoordig, maar als uw eetkamerstoel er nog goed uit ziet alleen niet meer lekker zit, kunnen wij het zitcomfort weer aanpassen naar uw eigen wensen.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende offerte.