Buddyseats

Scooters, brommers en motoren worden steeds populairder op de weg. Ze zijn makkelijk in gebruik, snel te parkeren en zien er steeds mooier uit.

Er word dan ook steeds meer aandacht besteed aan het uiterlijk van deze vervoersmiddelen. Ben je op zoek naar een hip buddyseat design of is je buddyseat versleten?

Verschillende stoffen

Een buddyseat kan gemaakt worden in echt leder maar ook kunstleder. Beide materialen zijn stevig, slijtvast en hebben een mooi uiterlijk. Uiteraard zijn beide materialen verkrijgbaar in diverse verschillende kleuren. Deze kunnen ook gecombineerd worden tot een mooi design.

Stiksels in alle kleuren

Naast de verschillende kleuren (kunst)leder, zijn de stiksels ook verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze stiksels geven aan ieder zadel een bijzonder uiterlijk en onderscheiden jouw vervoersmiddel van alle anderen.

Waterdichte buddyseat

Is uw huidige zitting te zacht of is de vorm niet goed. Wij passen dit gemakkelijk voor u aan. Onder de laag (kunst)leder doen wij altijd een plastic laag. Mocht er een stiknaad gaan lekken zal uw schuim niet nat worden.